Floods of 30/09/2013 in Albania

Heavy rains caused floods in some areas of Albania.

LEZHE- Reshjet e shumta të shiut që kanë përfshirë territorin shqiptar kanë krijuar edhe problemet e para në këtë fillimvjeshte. Si pasojë e nivelit të shirave gjatë ditës së sotme, është përmbytur aksi hyrës që lidh superstradën me Shëngjinin.
Probleme po kështu janë krijuar edhe në bulevardin kryesor të qytetit të Lezhës, si dhe në lagjen “11 janari” uji ka mbuluar rrugët.
Por reshjet e shiut kanë shkaktuar probleme të kësaj natyre edhe në Shkodër.

Pubblication date: 31/12/2013
Read news: http://www.shqiptarja.com/aktualitet/2731/reshjet-p-rmbytje-n--lezh--vlor--n--shkod-r-p-rroi-bllokon-dy-turist--179804.html